Riktig ring?

2010-08-31 @ 18:26:04

Har fått lite kommentarer om att jag "måste ha" en riktig förlovningsring, varför måste man det? Jag älskar min ring även om den inte är äkta, det är ju en sån jag vill ha sen när vi har råd men mamma har erbjudit sig att bidra med att sälja några smycken som hon aldrig använt och då tackar man ju inte nej. Ska kolla lite hur mycket vi får ut av det och sen kolla med en kompis som är guldsmed vad han kan hitta på för kul.

Har varit hos min älskade mormor en stund efter jobbet, hon är verkligen jätteglad för vår skull, känns skönt att kunna ge henne ett litet ljus i mörkret som hänger över familjen just nu. Hade verkligen velat att hon skulle få se mig gifta mig men det tror jag tyvärr inte att hon hinner...

Tog en runda på IKEA med mamma efter vi hade varit hos mormor och kom hem med nya kuddar och en orkidé. Hade velat handla massor med grejer men det får vänta tills vi flyttat till större, vilket jag håller tummarna att det blir snart. Har eventuellt ett lägenhetsbyte på gång med en kille i Luthagen så ni läsare kan väl hålla både tummar och tår att det blir av?!

Nytt liv, ny blogg

2010-08-30 @ 22:58:40

Idag är den första riktiga dagen på resten av mitt liv. Från och med nu kan det bara bli ännu bättre, från och med idag börjar vi vår väg till att bli Mr och Mrs DeKash och efter det leva ett långt och lyckligt liv tillsammans. Därför kände jag att det var dags att starta en ny blogg som bara är vår och bara kommer handla om oss, våra kommande barn och naturligtvis även våra vänner.

Igår gick min älskade Richard ner på knä och frågade om jag ville bli hans fru och självklart fanns det inget annat svar än JA! Han frågade till och med både mamma och pappa om deras välsignelse, även om pappas var på ett mer medialt plan så fick vi bådas medgivande utan tvekan.

Många har säkert märkt att vi redan haft ringar en längre tid men de ringarna har varit mer som ett löfte om en kommande förlovning och tro mig, jag har försökt fria till honom flera gånger men alltid fått svaret att det är klart han vill men att jag inte hade tillåtelse att fråga. Och nu har han äntligen frågat och jag är den lyckligaste flickan i världen!







Välkommen till min nya blogg!

2010-08-30 @ 22:30:58