Sömntuta

2011-01-31 @ 09:52:35

Fan, jag tycker att det är måndag jämt. Ville nästan slå Richard i morse när han väckte mig och sa att det var dags att kliva upp. Jag hade inte haft några som helst problem med att sova typ tio timmar till... Är väl egentligen lika trött vare sig det är måndag eller fredag men just måndagar känns alltid lite extra jobbiga, det är jag nog inte ensam om att tycka...

Helgen har gått undan i ett rasande tempo, fredagskvällen spenderades på Etage, hade faktiskt riktigt kul =)
Lördag och söndag blev det lite mer fysiskt arbete i egenskap av tapetsering av den gamla lägenheten. Inte färdiga än så det blir till att åka dit idag efter jobbet och fortsätta. Som tur är hjälper mamma oss annars hade vi aldrig klarat det.

Flytta är svårt...

2011-01-28 @ 14:54:36

Jag har hela tiden trott att det svåraste med att flytta är att faktiskt hitta någonstans att bo i den här stan, men icke! Det svåraste verkar vara att få flytta alla abonemang som man har, ingen verkar förstå vad man menar när man säger att man har flyttat. Det är krångel hit och dit och om man frågar en enkel rak fråga får man goddag yxskaft till svar. Har ingen nånsin flyttat förut eller vad är grejen? Vet inte hur många mail som gått fram och tillbaka mellan mig och bland annat Vattenfall om vår flytt men det verkar nästintill omöjligt att få dem att förstå att jag inte bor kvar i min gamla lägenhet och därför vill flytta mitt elavtal till den nya...suck!

Ska bli skönt att få vara ledig i helgen i alla fall, fast riktigt ledig är jag ju inte. Ikväll ska vi till ettan och spackla lite så att mamma kan hjälpa oss med tapetseringen imorgon. Känns lagom kul att lägga ut massa pengar på det men det blir dyrare om jag låter Uppsalahem göra det så det är bara att bita i det sura äpplet och betala.
Kommer bli en väldigt sparsam månad nu, när jag betalat räkningarna i morse fanns det väldigt lite pengar kvar, så lite har jag nog aldrig haft att leva av på flera år...tur att Richard också jobbar annars vet jag inte hur det hade gått.

Lön=shoppa

2011-01-25 @ 09:33:55

Jo, jag vet, det är ingen nyhet att jag gillar att shoppa...det är bara et att de senaste månaderna har jag fått prioritera annat än skor =)
Som jag ser ut nu får jag ändå inte på mig några snygga pumps så dom får vackert stå i hyllan och vänta tills lilla pyret behagat att komma ut.
Nej idag blir det mammakläder som ska inhandlas, tre par leggings och ett par jeans från mamma-avdelningen på HM har jag redan lyckats nöta ut, vilken otroligt bra kvalité dom har på sina varor...
Men vad gör man, nåt måste man ju ha på sig och som det verkar är det bara dom som har mammakläder. Det tycker jag är lite konstigt, varför finns det inte fler som satsar på det? Människor kommer ju vara gravida året runt varje år så kunder finns det ju. Kanske ska byta branch och bli kläddesigner för gravida istället?

Full (fast självklart nykter) onsdag

2011-01-19 @ 16:33:19

Äntligen kan jag se mitt skrivbord igen!! Idag har det verkligen gått i ett på jobbet, högarna har bara växt och jag har haft svårt att få någon slags struktur på någonting. Men till slut så löste det mesta sig, har några få saker kvar att göra denna vecka så det borde jag hinna på fredag även om jag jobbar på avdelning då.

Richard hämtar mig snart och då blir det en tur till ettan för att kolla lite post och så ska exet äntligen hämta sina grejer, sen är det bara tapetsering och städning kvar, pust och stön. Men det är nog första gången som jag faktiskt är glad att lägenheten är så liten, det kommer ju inte ta så lång tid att flyttstäda =)

Sen blir det hem och laga lite mat, har faktiskt varit så duktig att jag skrivit en matlista för de kommande fyra(!) veckorna. Tog lite tid men vi behöver bli bättre på att laga riktig mat och nu när jag äntligen har ett riktigt kök så går det ju alldeles utmärkt.

Malin kommer förbi på en kopp kaffe senare ikväll också, stackarn fick ju bara kånka på saker sist men nu slipper hon det och vi kan ha en helt normal kaffedate =) Och det bästa är att Richard kan stänga in sig i sovrummet så han slipper lyssna på vårt pladder haha.

Köpte förresten lite nya lampor till köket igår, lovar att jag ska lägga upp bilder så fort jag hittat datakabeln till kameran...det finns tyvärr inte så mycket logik i vår packning...

Dunderklumpen!

2011-01-15 @ 18:46:28

Andra natten avklarad =) I morse  var jag inte lika förvirrad när jag vaknade som jag var i fredags men det kommer nog ta tid att vänja sig, om inte annat med den stora skillnaden på storleken på lägenheten.
Idag har det inte blivit särskilt mycket gjort, jag vaknade i morse och kunde knappt röra högerhanden utan att det gjorde så ont att jag var tvungen att skrika. Antagligen har jag en överansträngning eller nåt i muskeln/senan som går ner från tummen. Så nu sitter jag med handen i ett paket och behöver hjälp med allt, Richard fick till och med tvätta håret åt mig...räcker det inte med att man är stor och klumpig och knappt ser sina fötter? Som jag för övrigt slår i överallt...dunderklumpen!!

Nya tag!

2011-01-13 @ 15:48:47

Har efter mycket tjat och påtryckningar från mina trognaste läsare (om ens de är kvar) bestämt mig för att försöka börja blogga igen. Och det händer ju minst sagt mycket just nu, nytt år, ny lägenhet, delvis nya arbetsuppgifter och så självklart lilla pyret i magen =)
Men jag lovar att jag inte bara kommer skriva om min graviditet och senare mitt barn, det finns det redan så många andra som gör...

I natt kommer bli första natten i nya lägenheten, känns helt underbart men samtidigt är det med gråten i halsen som jag lämnar min lilla etta. Under de åren jag bott där har mitt liv kastats åt 7000 olika håll men jag har alltid kunna känna mig trygg och hemma där. Det kommer jag ju självklart att göra i vår nya bostad också men det är nog något speciellt med mden där första egna "singel-tjej" lägenheten, eller så har jag helt enkelt tittat alldeles för mycket på SATC den senaste tiden =)

Vet i nuläget inte riktigt när vi kan få bredbandet överflyttat så ni får klara er utan bilder tills det är ordnat.